Понедельник, 29.04.2024, 02:25
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 5 » Брудні ігри політиканів (+відео)
10:23
Брудні ігри політиканів (+відео)

Мешканці будинку 5, що по вулиці Кузнечної, під час зустрічі 3 квітня з депутатом районної ради Володимиром Омельченком та депутатом обласної ради Ігорем Горжієм були збентежені, коли почули, що на ремонт каналізації їхнього будинку депутат обласної ради Ігор Горжій «вибив» в області мільйон гривень, а міський голова Олександр Наконечний відмовився від цих коштів, мотивуючи, що грошей добився не він і не його однопартійці «свободівці», а депутати від фракції «Батьківщина».

Від такої безглуздої брехні дехто з мешканців будинку були, м’яко кажучи, «в шоці», тому і звернулися за роз’ясненнями до міського голови.

До діалогу з містянами долучилися депутати міської ради, члени виконавчого комітету, апарату міської ради, керівники комунальних підприємств. Олександр Наконечний повідомив, що кошти, про які так красномовно розповідав Ігор Горжій, ні водоканалу, ні міській раді обласна рада не виділяла. А щодо заяв так званих політиканів, міська рада направить оскарження в обласну раду і правоохоронним органам.

У ході спілкування міський голова поінформував, що за його ініціативи на сесію міської ради вже вдруге буде виноситися питання про передачу Карлівської дільниці «Полтававодоканал» у власність громади міста. Вперше це питання було винесено 28 березня на засідання сімнадцятої сесії міської ради, але саме з подання депутата обласної ради Ігоря Горжія воно було знято з порядку денного. Під час своєї пафосної промови Ігор Горжій наполегливо рекомендував залишити водоканал «під дахом» обласної ради, напевно маючи в цьому власні інтереси. Але гіркий досвід роботи з обласною радою в Карлівці вже є. В 2016 році було профінансовано субвенцію з міського бюджету до обласного бюджету в сумі 745 тис. грн. на співфінансування для придбання сміттєвоза, якого область так і не закупила. До речі, голова постійної комісії обласної ради, яка займалася цим питанням ніхто інший, як пан Ігор Горжій. За кошти, що міська рада передала в область, і які так і не були задіяні, в минулому році можна було відремонтувати дороги в місті, чи провести освітлення вулиць. В цьому році міську раду знову зобов’язують надати субвенцію на придбання сміттєвоза, але вже втричі більше і на техніку, яка не відповідає потребам міста. Цього міська рада робити не буде.

Що ж стосується передачі водоканалу у власність громади міста, то це є необхідним кроком у вирішенні проблеми водопостачання в місті, адже контролюючи усі надходження і витрати підприємства, можна планувати роботи і вкладати кошти. З такими висновками погоджується і начальник Карлівської дільниці КП «Полтававодоканал» Роман Сезоненко.

Разом з тим, Олександр Наконечний наголосив, що вважає нісенітницею провокаційного характеру коментарі депутатів від фракції «Батьківщина» про те, що після передачі водоканалу у власність громади м. Карлівка, підприємство невдовзі опиниться у приватній власності. Міський голова закликав не робити огульних висновків і запевнив, що міська рада, а тим паче депутати не допустять, щоб водоканал перетворився на приватну лавку.

Усі заяви, які озвучували Володимир Омельченко та Ігор Горжій на зустрічі з громадою 3 квітня мали єдину мету – дискредитувати міського голову. Про початок цієї брудної кампанії було офіційно оголошено депутатами від фракції «Батьківщина» на засіданні сімнадцятої сесії міської ради. Звинувачуючи Олександра Наконечного в усіх існуючих і неіснуючих проблемах міста, купка депутатів вносять деструктив та саботують роботу міської ради.

Натомість Олександр Наконечний на кожній зустрічі з громадою запрошує активістів бути присутніми на засіданнях сесій міської ради і здійснювати контроль за тим, як депутати вирішують нагальні проблеми, як голосують за те, чи інше питання – за власним розумом, чи за чиєюсь вказівкою. Тоді карлівчанам буде зрозуміло хто дійсно працює на благо громади, а хто займається популізмом.

  

Переглядів: 605 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024