Четверг, 25.04.2024, 17:54
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 05

Мешканці будинку 5, що по вулиці Кузнечної, під час зустрічі 3 квітня з депутатом районної ради Володимиром Омельченком та депутатом обласної ради Ігорем Горжієм були збентежені, коли почули, що на ремонт каналізації їхнього будинку депутат обласної ради Ігор Горжій «вибив» в області мільйон гривень, а міський голова Олександр Наконечний відмовився від цих коштів, мотивуючи, що грошей добився не він і не його однопартійці «свободівці», а депутати від фракції «Батьківщина».

Від такої безглуздої брехні дехто з мешканців будинку були, м’яко ... Читать дальше »

Переглядів: 604 | Додав: Kmr | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)

Міський голова Олександр Наконечний ініціює звернення депутатів Карлівської міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо негайного скасування абонентської плати для населення за підключення до системи газопостачання.

Олександр Наконечний вважає, що Рішення НКРЕКП щодо встановлення абонентської плати в залежності від приєднаної потужності (газового лічильника) з 1 квітня цього року є обкраданням українського народу, через яке найбідніші верстви населення сплачуватимуть за газ в 3-5 разів більше. Особливо цинічним є те, що на ці додаткові витрати не розповсюджуються пільги і субсидії населенню, які хоч трохи допомагають людям нести непосильний тягар оплати за комунальні по ... Читать дальше »

Переглядів: 320 | Додав: Kmr | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024