Четверг, 02.05.2024, 15:50
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Февраль » 20 » Зима, що нас змінила
13:21
Зима, що нас змінила

20 лютого ми відзначаємо річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійшов в історію України, як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердив тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.

Мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні зібрав небайдужих карлівчан, щоб кожен зміг вшанувати відвагу, силу духу і стійкість учасників Революції гідності, схилити голову в пам'ять борців за свободу, які трагічно загинули.

Звертаючись до присутніх, виконуючий обов’язки міського голови Сергій Тарасовський відзначив, що минуло вже три роки від подій, які назавжди змінили країну і кожного українця, але, на жаль, винні у вбивствах на Майдані так і не покарані. Тому так важливо, щоб вся Україна, весь світ пам’ятав ті криваві дні, коли наші співвітчизники віддали своє життя за нас, за краще майбутнє.

Слова великої шани тим, хто захищав ідеали демократії, відстоював права і свободи людини, європейське майбутнє України, віршованими рядками пролунали з уст учениці ЗОШ № 1 Анни Пасеки.

Усі присутні під звуки пісні «Пливе кача» у виконанні «Піккардійської терції», яка стала реквіємом-прощанням із загиблими учасниками Революції гідності, хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Панахиду за душами полеглих на Майдані відправив священник Свято-Пантелеймонівського храму отець Богдан.

  

   

  

 

Переглядів: 475 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024