Четверг, 02.05.2024, 07:19
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Февраль » 20 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради
10:57
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Про підсумки фінансово-господарської діяльності підприємства за 2016 рік звітувала начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко. Вона повідомила, що підприємством протягом 2016 року освоєно 20 366 152 грн., з них з міського бюджету – 16 922 752 грн. Виконано великий обсяг робіт по ремонту доріг, освітленню, благоустрою міста, капітальному ремонту, утриманню житлового фонду тощо. Інформацію начальника ВУЖКГ членами виконавчого комітету взято до відома.

Далі виконком погодив фінансові плани на 2017 рік комунальному підприємству «Карлівка Новатор», Карлівському ВУЖКГ та Карлівській реєстраційній службі.

Більшістю голосів були затверджені посадові інструкції працівників відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста.

Заслухавши інформацію головного бухгалтера КП «Карлівка Новатор» Юрія Тютюнника щодо наміру підприємства надавати населенню платні послуги за відповідними тарифами, виконком рекомендував перелік даних послуг та тарифів доопрацювати і винести на розгляд чергової сесії міської ради.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Грінблат поінформувала членів виконкому про ініціативу міського голови щодо співробітництва територіальних громад у сфері поводження з твердими побутовими відходами. Було вирішено рекомендувати сільським головам внести свої пропозиції і розглянути дане питання на спільному обговоренні.

У ході засідання було розглянуто значна кількість заяв про надання окремого елементу благоустрою комунальної власності для провадження підприємницької діяльності та винесено відповідні рішення.

  

  

Переглядів: 612 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024