Четверг, 02.05.2024, 14:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Февраль » 20 » Щодо пільгових перевезень
16:54
Щодо пільгових перевезень

Питання перевезення пільгових категорій громадян та компенсація за це перевезення є однією із найпроблемніших питань сьогодення. Держава відмовилась від своїх зобов’язань компенсувати збитки за перевезення пільгових категорій пасажирів, переклавши свій обов’язок на розсуд органам місцевої влади, саме на розсуд, тому що законодавче регулювання даного питання відсутнє.

Ситуація в Карлівці щодо пільгових перевезень стає все більш напруженою. Міською радою підготовлено проект рішення щодо виділення коштів для реалізації Програми «Забезпечення окремих категорій громадян м. Карлівка безкоштовним перевезення у міському автобусному транспорті загального користування на 2016-2018 роки». Після прийняття відповідного рішення на черговій сесії міської ради буде заключено договір з ТзДВ «Карлівське АТП-15340» на відшкодування витрат. Але на даний час перевізник в цьому питанні категорично вимагає проплату вже зараз, мотивуючи тим, що підприємству не вистачає коштів на придбання паливно-мастильних матеріалів, запчастин, гуми для безперебійної і безпечної роботи автобусів на лініях, тому відмовляється здійснювати невигідні пільгові перевезення. 

Компенсування збитків, відповідно до кількості перевезених пільговиків, міська рада наразі з себе не знімає. Але перерахувати бюджетні кошти можливо тільки згідно акту виконаних робіт. 

На 2017 рік в законі про державний бюджет знову не передбачена субвенція на пільгове перевезення, тож органи місцевого самоврядування знову намагатимуться вирішувати дану проблему хто як може. І допоки держава не передбачить відповідні видатки для фінансового забезпечення пільгового проїзду окремих категорій громадян, Карлівська міська рада має на меті надалі забезпечувати соціальний захист пільгових категорій громадян м. Карлівка шляхом введення картки карлівчанина, яка гарантуватиме знижку на проїзд в комунальному автобусі.

 

Переглядів: 639 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024