Воскресенье, 19.05.2024, 00:57
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2016 » Январь » 16 » Розширене засідання спільних комісії Карлівської міської ради
16:07
Розширене засідання спільних комісії Карлівської міської ради
 
 
16 січня 2016 року о 10 годині залі засідань райдержадміністрації відбулося розширене засідання спільних комісії міської ради, з питань врегулювання земельних відносин.
В засіданні комісій взяли участь міський голова, голова районної ради, працівники апарату міської ради, депутати міської ради, представники засобів масової інформації, учасники АТО та мешканців міста Карлівка.
Засідання розпочав міський голова Олександр Наконечний охарактеризувавши план роботи засідання спільних комісій. Після чого було надано слово начальнику земельного відділу міської ради Юнак М.Й. яка в свою чергу доповіла про проблемні питання, що стосуються оренди земельних ділянок в межах міста Карлівка, та вказала на кількість боржників, які ухиляються від орендної плати за договорами оренди земельної ділянки.
Також комісією були розглянуто питання порушене Анатолієм Пащенко щодо порядку та можливості виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення учасникам антитерористичної операції. Вищезазначене питання викликало жваву дискусію в обговорені.
Після обговорення земельних питань слово було надано спеціалісту першої категорії з юридичних питань Ковач Ю.В. яка доповіла інформацію про пайову участь замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури в місті Карлівка, звернувши основну увагу на існуючу заборгованість забудовників, з якої ведеться претензійно - позовна робота.
Також на засіданні висвітлилося питання щодо подолання проблем в розробці генерального плану міста Карлівка.
Голова постійно діючої комісії з питань земельних відносин Бобрицьким С.Б. будо запропоновано провести роботу по врегулюванню відсоткових розмірів орендної плати за земельні ділянки.
На завершенні засідання були взято до відома весь сектор думок та визначені першочергові завдання:
- Провести роботу з боржниками, які ухиляються від орендної плати за користування земельними ділянками;
- Врегулювання відсоткових розмірів орендної плати за земельні ділянки.
 
Переглядів: 356 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024