Четверг, 16.05.2024, 17:02
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Январь » 30 » Питання утеплення приміщень дошкільних навчальних закладів – на контролі
10:31
Питання утеплення приміщень дошкільних навчальних закладів – на контролі

В грудні 2016 року на ім’я міського голови надійшло звернення від батьків дітей 2-ї молодшої групи дошкільного навчального закладу № 5 «Берізка» щодо доведення повітряно-теплового режиму в групі у відповідність до санітарного регламенту.

Ситуація склалася критична: температура в ігровій та  спальній кімнатах не піднімається вище +17, а в роздягальні +14. І це при тому, що у групах повинно бути мінімум +19. Панчохи, штани, декілька кофтин, а в декого ще й жилетки. У такій екіпіровці вихованці 2-ї молодшої групи мають і гратися, і лягати спати. Батьки стурбовані і підвищенням захворюваності дітей, тож і звертаються в усі інстанції аби вирішити проблему.

Міська рада направила лист  голові Карлівської райдержадміністрації Сергію Костенку та начальнику відділу освіти, молоді та спорту Людмилі Слєпцовій з проханням терміново вжити заходів щодо виправлення ситуації з повітряно-тепловим режимом в дошкільному навчальному закладі № 5 «Берізка» (відповідь на лист додається).

З міського бюджету у 2016 році було виділено кошти та виконано роботи по заміні частини застарілих віконних блоків в ДНЗ № 5 на суму  65,7 тис. грн. Також до Програми соціально-економічного розвитку м. Карлівка на 2017 рік міською радою включено питання виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію системи опалення з будівництвом теплогенераторної та санації огороджуючих конструкцій в ДНЗ № 5. 

Переглядів: 545 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024