Четверг, 16.05.2024, 15:35
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Январь » 26 » Новини виконкому
16:28
Новини виконкому

На порядок денний засідання виконавчого комітету міської ради було винесено 19 питань. Члени виконкому в повному складі розпочали свою роботу, заслухавши звіт начальника юридичного відділу Віктора Губаря про стан виконання антикорупційних заходів за підсумком 2016 року.

Далі начальник загального відділу Юлія Прогнімак звітувала про звернення громадян за підсумком 2016 року.  

Виконавчий комітет розглянув звернення старшого інспектора Карлівського РВ КВІ управління ДПтС України в Полтавській області Володимира Осипенка щодо затвердження підприємств, де будуть відбувати покарання засуджені за вироком суду до громадських робіт та  визначення видів суспільно-корисних робіт, що будуть виконуватися засудженими. Члени виконкому після обговорення визначили перелік таких підприємств, а саме: Карлівське ВУЖКГ та КП «Карлівка Новатор».

Своїм рішенням виконавчий комітет скасував дозволи № 1 та № 3 на розміщення зовнішньої реклами по вул. Танкістів, 3 та Радевича, 1, виданих Карлівському УЕГГ 05.04.2012 року на підставі рішення виконавчого комітету Карлівської міської ради № 43 від 27.03.2012 року у зв’язку з не переоформленням дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами. Також виконком зобов’язав ПАТ «Полтавагаз» протягом п’ятнадцяти днів з дня отримання повідомлення про прийняте рішення, провести демонтаж інформаційних засобів та відновити пошкоджені елементи благоустрою, в противному випадку, демонтаж рекламних засобів буде здійснено Карлівським ВУЖКГ.

Директор Професійно-технічного училища № 50 Ігор Іщенко звернувся до членів виконавчого комітету від імені трудового колективу з проханням підтримати ініціативу про зміну статусу та назви навчального закладу на Регіональний центр професійної освіти м. Карлівка. Перед цим Ігор Іщенко подякував міському голові за підтримку, зазначивши, що відтепер кращі учні училища мають можливість нарівні з учнями ЗОШ міста отримувати матеріальну допомогу та відзнаки міської ради. Ігор Іщенко поінформував про досягнення ПТУ-50 та ознайомив присутніх з перспективами розвитку навчального закладу. Виконком підтримав ініціативу трудового колективу Професійно-технічного училища № 50 та порекомендував директору І.М. Іщенку  звернутися до Департаменту освіти Полтавської облдержадміністрації та Міністерства освіти України з питанням зміни статусу та назви навчального закладу.

Жваве обговорення виникло під час розгляду заяв громадян щодо укладання договору оренди окремого елементу благоустрою для здійснення підприємницької діяльності, а саме - торгівлі сільськогосподарською продукцією.  Підприємці-с/г виробники звернулися з проханням надати місця для торгівлі власною с/г продукцією на місцях, що розташовані по вул. Незалежності, мотивуючи це зручністю, як для самих підприємців, так і для покупців. На це міський голова зауважив, що ніяк не вважає за зручність перекриття дороги по вул. Незалежності автотранспортом із с/г продукцією. Під час торгівлі підприємці займають площу чи не на пів дороги, тим самим перешкоджаючи руху транспорту, створюючи аварійну ситуацію. Через це стає проблемним і питання прокладання автобусного маршруту по цій вулиці. Тож одноголосно члени виконавчого комітету прийняли рішення заборонити торгівлю с/г продукцією на місцях, що розташовані по вул. Незалежності, а с/г виробникам рекомендувати здійснювати свою підприємницьку діяльність на території ринку.

  

  

  

  

Переглядів: 626 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024