Четверг, 02.05.2024, 11:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Февраль » 16 » Мітинг до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
10:14
Мітинг до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 

Саме 15 лютого ветерани Афгану збираються, щоб вшанувати пам'ять своїх полеглих товаришів, згадати ті страшні роки. Щороку в цей день лунають слова подяки воїнам-інтернаціоналістам за їх мужність та відвагу і від представників влади, трудових колективів, громадських організацій.

Жодна війна не має виправдання. Війна в Афганістані для радянських воїнів тривала майже 10 років. Загинули десятки тисяч людей з різних регіонів. 118 наших земляків пройшли ці випробування. Декого не стало вже за мирних часів. Тому так важливо, щоб про них не забували, піклувалися про їх сімї.

Про це схвильовано говорив голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану, голова правління громадської організації «Карлівська районна організація інвалідів війни, Збройних Сил, учасників бойових дій та силових структур» Валерій Мартинюк у ході мітингу, присвяченого 28-й річниці з дня виведення радянських військ з Афганістану.

Перший заступник міського голови Сергій Тарасовський, голова районної ради Петро Світлик, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Барилко за активну громадську діяльність, значний особистий внесок у військово-патріотичне виховання молодого покоління, сприяння захисту соціальних інтересів інвалідів війни та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав нагородили почесними грамотами воїнів-інтернаціоналістів Валерія Мартинюка, Олександра Удовиченка, Івана Лаврика, Юрія Мазура, Віктора Щербаня, Івана Зяблова та Олександра Котелевського.

Також від громадської організації «Карлівська районна організація інвалідів війни, Збройних Сил, учасників бойових дій та силових структур» значній когорті ветеранів Афганістану було вручено матеріальну допомогу.

Цього дня поруч з воїнами-афганцями пліч-о-пліч стояли воїни АТО, які мужньо захищають східний кордон України і не з книжок знають, що таке війна. П’ятнадцятьом учасникам бойових дій на сході України було вручено нагрудний знак «Ветеран війни».

Слова пошани і вдячності всім, хто пройшов пекло війни і гідно виконував свій військовий обов’язок пролунали від молодого покоління, а загиблих у горах і пісках Афганістану присутні згадали хвилиною мовчання.

 

Після урочистого мітингу всі присутні мали змогу оглянути виставку навчальної зброї Карлівського районного військового комісаріату та постежити за яскравим дійством, що відбувалося перед будинком культури за участі вихованців спортивного клубу «Вільні люди».

  

  

  

  

  

 

 

 

Переглядів: 462 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024