Четверг, 16.05.2024, 13:55
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Январь » 16 » Хочеш отримувати стипендію міського голови - не зволікай!
10:15
Хочеш отримувати стипендію міського голови - не зволікай!

З 10 січня по 31 січня в Україні триває онлайн-реєстрація старшокласників, які хочуть взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Можна сказати, що вступний марафон дав низький старт, а  перед цьогорічними випускниками гостро постало питання вибору майбутньої спеціальності.

То як же спрогнозувати, яку професію найкраще обрати й куди піти навчатися юним карлівчанам, аби після випуску гарантовано знайти роботу? Для багатьох це досить складне питання, оскільки від нього залежить подальша доля. На жаль, не всі професії затребувані на ринку праці, влаштуватися на роботу молодому спеціалісту в Карлівці досить складно.  Тож, перш ніж вступати у навчальний заклад, слід подумати, чи потрібна ця спеціальність у  місті, в яких ланках можна застосувати отримані знання.

Підтримати молодь і допомогти у визначенні життєвого шляху бачить своїм пріоритетним завданням Карлівська міська рада.  27 травня 2016 року на засіданні сьомої позачергової сесії сьомого скликання було вирішено внести доповнення до Програми «Обдарована дитина» із зазначенням, що кращим випускникам шкіл міста, які успішно здали ЗНО та зараховані у вищі навчальні заклади за спеціальністю у сфері державного управління, ЖКГ, земельних питань, архітектури та містобудування буде встановлена заохочувальна стипендія міського голови, терміном на один навчальний рік.    

Відповідно до Положення про порядок призначення заохочувальної стипендії міського голови, стипендія призначатиметься у розмірі 850 грн. щомісячно протягом першого року навчання.

Свої кандидатури можуть висувати випускники загальноосвітніх шкіл міста 2017 року після отримання результатів вступу до вищих навчальних закладів за вищевказаними спеціальностями.

За більш детальною інформацією звертайтесь у відділ соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Карлівської міської ради.

Переглядів: 367 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024