Четверг, 02.05.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Февраль » 15 » Яскраві барви Дня святого Валентина
09:26
Яскраві барви Дня святого Валентина

14 лютого, наче по-новому, увірвалася до нас зима - сніг, хуртовина, мороз. Але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене, а на серці легко і тепло від перечуття приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.

За традицією, весело і креативно в професійно-технічному училищі № 50 м. Карлівка відсвяткували День святого Валентина. Вітаючи юнаків і дівчат із днем закоханих, перший заступник міського голови Сергій Тарасовський побажав любити і бути коханими, дарувати радість і бути щасливими, адже саме молодість - пора любові.

У цей день усі слова були присвячені коханню. Зворушливі і ніжні, тремтячі і несміливі, в прозі, у віршах, в піснях і танцях. Учасники свята подарували всім присутнім чудовий концерт, а майстри кулінарної справи організували конкурс-показ найвишуканіших солодощів. 

Такі свята зближують та організовують учнів училища, роблять цікавим навчання та проживання в гуртожитку, дають можливість реалізовувати свій творчий потенціал. І атмосфера, яка панувала на святі до Дня закоханих, є доказом цьому.

 

Під час спілкування з першим заступником міського голови Сергієм Тарасовським директор училища Ігор Іщенко висловив подяку міському голові Олександру Наконечному за підтримку та допомогу у вирішенні нагальгих питань училища та провів невеличку екскурсію по закладу, продемонструвавши оновлену кухню-лабораторію та відремонтований кабінет англійської мови, де встановлено сучасне технічне обладнання: інтерактивна дошка та мультимедійний проектор.

  

  

  

Переглядів: 378 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024