Пятница, 03.05.2024, 00:59
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Март » 29 » Зустріч з мешканцями вул. Пушкіна – є про що звітувати
12:31
Зустріч з мешканцями вул. Пушкіна – є про що звітувати

28 березня міський голова Олександр Наконечний зустрівся з мешканцями вул. Пушкіна. Зустріч відбулася з ініціативи депутата міської ради по даному округу Наталії Карпенко. До діалогу долучився і член виконавчого комітету міської ради Микола Ніколаєнко.

Головне питання, яке розглядалося, було водопостачання. Рік тому мешканці вулиці вже ділилися з мером наболілими проблемами, яких виявилося чимало, але на першому місці стояло саме водопостачання, адже воду люди досі набирають з колодязів, які вже обміліли. І якщо на минулій зустрічі Олександр Наконечний взяв на контроль це питання, то сьогодні вже звітував про стан його виконання. Міський голова повідомив, що наразі виконані всі технічні умови і профінансовані проектні роботи. Як тільки буде виготовлена проектно-кошторисна документація, розпочнуться земляні роботи.

На питання щодо незадовільної діяльності КП «Полтававодоканал», Олександр Наконечний поінформував, що за його ініціативи на розгляд сімнадцятої сесії міської ради, яка відбулася 21 березня, було винесено питання про передачу Карлівської дільниці «Полтававодоканал» у власність громади міста, але більшістю голосів депутатів питання було виключено з порядку денного. Натомість міський голова повідомив, що вважає за доцільне повернутися до розгляду цього питання, і якщо депутатський корпус знову не підтримає його ініціативу, винести питання на громадські слухання.

На зібранні жваво обговорювали проблему вуличного освітлення, автобусного сполучення, ремонту доріг, вирішення спірних питань між сусідами тощо. На всі звернення мешканців Олександр Наконечний дав вичерпні відповіді і роз’яснення та закликав містян і надалі активно працювати з вуличним депутатом.

У ході зустрічі постало питання надання матеріальної допомоги мешканцю даного мікрорайону, будинок якого був пошкоджений внаслідок стихійного лиха. Не відкладаючи на завтра, міський голова відвідав потерпілого Олександра Ольхового, інваліда ІІ групи, який проживає сам та не має близьких, які б допомогли. На місці було вирішено надати допомогу та винести це питання на затвердження депутатським корпусом.

  

  

Переглядів: 544 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024