Среда, 01.05.2024, 12:23
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Май » 3 » Засідання виконавчого комітету міської ради (+відео)
10:37
Засідання виконавчого комітету міської ради (+відео)

Перед початком засідання виконавчого комітету до порядку денного було внесено питання щодо передачі ОСББ «Карлівка Калина» на обслуговування КП «Карлівка Новатор». З таким проханням звернулися до виконкому члени ОСББ «Карлівка Калина», що по вул. Дробця, 1/7. Міський голова Олександр Наконечний запропонував начальнику КП «Карлівка Новатор» Поліні Печериці підготувати необхідні документи для взяття будинку на обслуговування та винести це питання на сесію з рекомендацією підтримати ініціативу мешканців даного будинку.

Далі заслухали інформацію старшого майстра Карлівської дільниці ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Євгенія Крамаренка про завершення опалювального сезону 2016-2017 років. Він, зокрема, зауважив, що опалювальний період пройшов переважно спокійно, але зважаючи на те, що більшість теплових мереж вичерпали свій ресурс, мали місце аварійні ситуації, які швидко усувалися. Наразі підприємство вже готується до наступного сезону. Проведено ревізію теплових мереж, розроблені заходи по реконструкції, монтажу та капітальному ремонту об’єктів Карлівської дільниці ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго». Міський голова відмітив злагоджену роботу Карлівської дільниці, коли прийшлося відновити теплопостачання в зв’язку з погіршенням погодних умов, а дії керівництва ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», яке припинило теплопостачання в Карлівці з 5 квітня запропонував вважати неправомірними.

Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Карлівської міської ради протягом І кварталу 2017 року доповідала начальник загального відділу Юлія Прогнімак. Всього протягом І кварталу поточного року надійшло 259 звернень громадян, з них письмових -252, усних – 7. Основні питання, що порушувалися були земельного характеру, благоустрою, підприємництва, соціального захисту тощо. Інформаційну довідку начальника загального відділу міської ради виконавчий комітет взяв до відома.

На основі службової записки інспектора з благоустрою м. Карлівка Сергія Савчука від 25.04.2017 року «Про наслідки негоди в місті Карлівка в квітні 2017 року» виконавчий комітет вирішив зобов’язати Карлівське ВУЖКГ та КП «Карлівка Новатор» в термін до 15 травня 2017 року провести санітарну очистку вулиць, парків, скверів, прибудинкових територій м. Карлівка у вигляді вирубки чагарників та розпилу повалених негодою дерев.

Членами виконавчого комітету в ході засідання було надано погодження на реалізацію лікарських засобів в ФАПах с. Солона Балка та с. Іванівка, затверджено персональний склад комісії з проведення обстеження мережі автомобільних доріг комунальної власності після закінчення зимового періоду, затверджено заходи щодо створення рекреаційної зони на місці несанкціонованого сміттєзвалища в районі вул. Незалежності між будинками 74 та 78. Також виконком затвердив заходи проектування та побудови оглядового майданчика (альтанки) по пров. Успенсього. Саме з цього місця відкривається чудовий вид на ліс, річку та луки, саме тут випускники щороку зустрічають схід сонця, тож альтанка має стати окрасою міста.

Два питання порядку денного стосувалися проблеми безпеки руху пішоходів та автомобільного транспорту по пров. Спартака. Для упередження виникнення небезпечних ситуацій на проїзній частині по пров. Спартака в районі магазину «АТБ Маркет» члени виконавчого комітету міської ради вирішили рекомендувати начальнику Карлівського відділу поліції ГУНП в Полтавській обл. Костянтину Лебідю вжити вичерпних заходів та забезпечити дотримання власниками приватного пасажирського транспорту Закону України «Про автомобільний транспорт», а саме здійснювати відправлення чи прибуття автобусів приміських маршрутів тільки з автостанції. Також з метою покращення благоустрою міста та збільшення території пішохідної зони по пров. Спартака виконком вирішив зобов’язати Карлівське ВУЖКГ замовити зміни до Проекту «Організація дорожнього руху на об’єктах комунальної форми власності в м. Карлівка» та звернутися до сесії міської ради про виділення коштів на оплату змін до Проекту.

Після розгляду всіх питань порядку денного виконавчий комітет міської ради закінчив свою роботу.

  

  

Переглядів: 1200 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024