Понедельник, 29.04.2024, 06:50
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 7 » Засідання виконавчого комітету міської ради
10:57
Засідання виконавчого комітету міської ради

Порядок денний засідання виконавчого комітету міської ради містив сім питань. Про затвердження посадових інструкцій секретаря міської ради і спеціаліста І категорії юридичного відділу міської ради доповідала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Грінблат. Також на розгляд членів виконкому було винесено питання про внесення змін до складу тендерного комітету Карлівської міської ради та до складу комісії по проведенню конкурсу на заміщення вакантних посад у виконавчому комітеті міської ради.

Після обговорення наступних питань порядку денного, виконком рекомендував затвердити сесійно Програму професійної орієнтації учнівської молоді м. Карлівка на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей, а також зареєструвати доменне ім’я офіційного веб-сайту Карлівської міської ради у домені GOV.UA, як того вимагає Кабінет Міністрів України.

Не набрало необхідної кількості голосів питання про затвердження Програми підтримки КП «Реєстраційна служба Карлівської міської ради». Питання буде розглядатися на вісімнадцятій позачерговій сесії міської ради 11 квітня.

Під кінець засідання виконавчого комітету міський голова Олександр Наконечний поінформував, що вважає неправомірними дії ПОК ВПТГ «Полтаватеплоенерго», яке припинило теплопостачання з 5 квітня. Своїм розпорядженням міський голова визначив дату закінчення опалювального сезону 2016-2017 років у м. Карлівка 15 квітня 2017 року.

Також Олександр Наконечний повідомив, що ініціює звернення депутатів Карлівської міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо негайного скасування абонентської плати для населення за підключення до системи газопостачання, так як вважає, що рішення НКРЕКП щодо встановлення абонентської плати в залежності від приєднаної потужності (газового лічильника) з 1 квітня цього року є обкраданням українського народу, через яке найбідніші верстви населення сплачуватимуть за газ в 3-5 разів більше. Особливо цинічним є те, що на ці додаткові витрати не розповсюджуються пільги і субсидії населенню, які хоч трохи допомагають людям нести непосильний тягар оплати за комунальні послуги.

  

Переглядів: 441 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024