Понедельник, 29.04.2024, 09:02
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 26 » Відлуння Чорнобиля. В Карлівці відбувся мітинг-реквієм до 31-ї річниці катастрофи
13:15
Відлуння Чорнобиля. В Карлівці відбувся мітинг-реквієм до 31-ї річниці катастрофи

Проходять роки після аварії на ЧАЕС, а біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров’ям, життям.

Сьогодні, 26 квітня, біля пам'ятного знака жертвам Чорнобильської катастрофи відбувся мітинг до дня річниці катастрофи на ЧАЕС.

Голова громадської організації «Союз Чорнобиль» Віктор Ляскало згадав про ті трагічні події, свідком яких він був сам, а також висловив слова подяки всім, хто поклав на цей «атомний вівтар» своє здоров`я та життя.

Значній когорті ліквідаторів цього дня було вручено подяки та грамоти, а з міського та районного бюджетів багатьом переможцям техногенної катастрофи надано  одноразову матеріальну допомогу.

 

Ведуча заходу Сніжана Перцьова поіменно згадала тих ліквідаторів району, кого немає вже в живих. Прикро, що цей список з кожним роком поповнюється новими іменами. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих та постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

 

На завершення мітингу присутні поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи.

 

Після офіційної частини заходу священнослужитель Свято-Пантелеймонівської церкви отець Олександр помолився за душі загиблих ліквідаторів та віддав шану всім учасникам тих подій.

  

  

 

Переглядів: 906 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024