Понедельник, 29.04.2024, 02:07
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 3 » Відбувся семінар щодо впровадження інструментів е-демократії
15:41
Відбувся семінар щодо впровадження інструментів е-демократії

Сьогодні, 3 квітня, за сприянням Національної академії державного управління при Президентові України, в кімнаті депутата Карлівської міської ради відбувся семінар на тему: «Теорія та практика впровадження інструментів е-демократії в Україні».

До участі в заході були запрошені депутати міської ради, сільські голови, керівники структурних підрозділів апарату міської ради.

Вів семінар кандидат наук, доцент Національної академії державного управління при Президентові України Сергій Соловйов, який поінформував присутніх про цілі та завдання е-демократії. Він, зокрема, наголосив, що головним завданням е-демократії є підвищення рівня прозорості в процесі надання інформації місцевими органами влади та  покращення якості надання послуг населенню через впровадження практик електронного врядування. Також Сергій Григорович зазначив, що, проаналізувавши досвід електронного врядування, можна побачити значні практичні переваги як для самої влади, так і для представників бізнесу і пересічних громадян .

Під час зустрічі Сергій Соловйов разом зі своїми колегами Дмитром Копильцем та Олексієм Литвиненком відповіли на ряд запитань, що стосувалися заповненню е-декларації, надання електронних послуг, підвищення кваліфікації у сфері електронного урядування тощо.

  

  

Переглядів: 383 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024