Понедельник, 29.04.2024, 07:35
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 20 » Відбулося друге засідання вісімнадцятої позачергової сесії (+відео)
20:41
Відбулося друге засідання вісімнадцятої позачергової сесії (+відео)

Друге пленарне засідання вісімнадцятої позачергової сесії міської ради сьомого скликання розпочалося з розгляду питання про надання згоди на відтворення Свято-Успенської церкви в м. Карлівка, збудованої у 1817 році, та яку було зруйновано у 1934 році. Міський голова Олександр Наконечний наголосив, що це буде відбудова визначної пам’ятки історії та культури, і відтворена церква в центрі міста стане його окрасою. Підтримав ініціативу міського голови і голова райдержадміністрації Сергій Костенко. В ході обговорення слово мав благочинний Карлівського округу отець Олег, який зауважив, що сьогодні є нагода відродити святиню, біля якої зароджувалося життя міста. Право карлівчан вирішувати чим заповнювати пустоту в центрі Карлівки – спортивною спорудою, чи духовною обителлю. 17 голосами «за» із 20 голосуючих депутати прийняли рішення доручити виконавчому комітету Карлівської міської ради розробити Програму відтворення Свято-Успенської церкви в м. Карлівка.

Далі заслухали інформацію начальника відділу фінансово-господарського забезпечення Наталії Корляк про виконання міського бюджету за І квартал 2017 року, про уточнення показників міського бюджету на 2017 рік та про спрямування вільних залишків коштів загального фонду міського бюджету на початок 2017 року. Депутати затвердили, зокрема, виділити кошти на поточний ремонт асфальтобетонного покриття доріг по вул. Радевича, Кузнечної, пров. Горького, проїзду на міському цвинтарі та на поточний ремонт покриття доріг щебенем по вул. Торговій, Чернишевського, Маяковського, Лермонтова, Гетьманської, Гористої, пров. Миру на загальну суму 519 тис. грн. Крім цього виділено кошти на матеріальну допомогу ліквідаторам аварії на ЧАЕС в сумі 10 тис. грн. та учасникам бойових дій у роки ВВв в сумі 6 тис. грн. Також виділено матеріальне заохочення в сумі 3 тис. грн. вчителю української мови та літератури ЗОШ № 3 Світлані Шенгер. Саме завдяки Світлані Петрівні її учениця виборола ІІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді знавців української мови і літератури.

Депутати міської ради прийшли до логічного вирішення питання щодо початку процесу ліквідації комунальної установи «Карлівська служба реєстрації». Було затверджено склад ліквідаційної комісії та доручено комісії вжити організаційно-правових заходів щодо початку процедури ліквідації комунальної установи.

Приймаючи до уваги рішення першого засідання вісімнадцятої позачергової сесії міської ради «Про створення комунального підприємства «Реєстраційна служба Карлівської міської ради» депутатський корпус затвердив Програму розвитку даного комунального підприємства.

З метою реалізації права громадян на приватизацію житла було вирішено створити при комунальному підприємстві «Карлівка Новатор» орган приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Карлівка та затвердити Положення про орган приватизації.

Після обговорення питань порядку денного міський голова Олександр Наконечний поінформував, що розпорядженням голови облдержадміністрації на Карлівський район з обласного бюджету виділено кошти в сумі 2412,7 млн. грн. на ремонт доріг. Дехто з депутатів обласної ради від Карлівського району на свій розсуд поділили ці кошти, надавши перевагу окремим сільським радам, та подали цю пропозицію на погодження голові Карлівської райдержадміністраці. З таким порядком речей Сергій Костенко не був згоден. З його ініціативи 12 квітня відбулася нарада за участю депутатів обласної ради від Карлівського району, міського голови та голів сільських рад. Після тривалого обговорення питання щодо розподілу коштів обласного бюджету на виконання робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг загального користування, доріг та вулиць комунальної власності в населених пунктах району на 2017 рік було вирішено розподілити кошти на рівні 70% від потреби. Обов’язковою умовою для отримання коштів є співфінансування на рівні 50% та наявність виготовленої проектно-кошторисної документації. Міська рада отримає 440 тис. грн.

Також міський голова повідомив, що депутат обласної ради від партії «Свобода» Тетяна Микуця на підтримку свого однопартійця направить до міського бюджету кошти в сумі 500 тис. грн. на реалізацію проекту «Реконструкція парку Героїв, які загинули за свободу та незалежність України».

  

  

 

Переглядів: 987 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024