Понедельник, 29.04.2024, 09:42
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Февраль » 23 » Тридцятиріччя утворення районної ветеранської організації відзначили на Карлівщині
14:11
Тридцятиріччя утворення районної ветеранської організації відзначили на Карлівщині

22 лютого в Карлівському районному будинку культури відбулися святкові заходи з нагоди відзначення тридцятої річниці з дня створення районної ветеранської організації.

Факт створення такої організації 14 лютого 1987 року, в якій на сьогоднішній день нараховується 10965 осіб та 30-річний досвід її роботи стали, без перебільшення, знаковою подією у житті району, адже люди похилого віку і турбота про них – один з пріоритетів районної влади.

Привітати ветеранів з цією знаменною подією завітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Грінблат, голова районної ради Петро Світлик, голова райдержадміністрації Сергій Костенко, керівники підприємств, установ, організацій, представники первинних ветеранських організацій, громадськість.

Щирі слова вдячності за активну громадянську позицію, участь у патріотичному вихованні молоді, з побажаннями міцного здоров’я у цей день лунали на адресу усіх пенсіонерів району.

Цього дня почесною грамотою Полтавської обласної ради була нагороджена відповідальний секретар ради ветеранів, член районної ради ветеранів, член президії Тамара Токар. Також за значний особистий внесок у розвиток ветеранського руху грамотами обласної ради ветеранів, міської ради, районної ради, районної державної адміністрації були нагороджені 19 голів первинних організацій ветеранів та першозасновники ветеранського руху на Карлівщині - Іван Дерполюк, Василь Каплоухий, Михайло Скребець.

Учасники заходу мали змогу насолодитися чудовими виступами творчих колективів та аматорів сцени Карлівського району, Лохвицького району та м. Полтава.

  

  

Переглядів: 536 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024