Понедельник, 29.04.2024, 03:11
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 6 » Обговорили проблему поводження з ТПВ
07:14
Обговорили проблему поводження з ТПВ

Своїм розпорядженням від 07.02.2017 року міський голова Олександр Наконечний ініціював співробітництво територіальних громад у сфері поводження з твердими побутовими відходами. Метою даного співробітництва є будівництво полігону ТПВ в м. Карлівка, що забезпечить ефективне збирання, перевезення і захоронення ТПВ шляхом об’єднання зусиль територіальних громад суб’єктів співробітництва.

В рамках цієї ініціативи 04.04.2017 року в міській раді відбулося засідання, на якому були присутні міський голова Олександр Наконечний, Попівський сільський голова Олександр Симоненко, Верхньо-Ланнівський сільський голова Олександр Рудь, Голобородьківський сільський голова В’ячеслав Старейко, Білухівський сільський голова Микола Іванюта, Мартинівський сільський голова Віктор Котенко, Базилівщинський сільський голова Сергій Сидоренко, спеціаліст з юридичних питань Машівської селищної ради Сергій Байрак.

В ході зустрічі присутні обговорили спірні питання будівництва полігону для переробки та захоронення ТПВ в м. Карлівка. На розгляд було надано проект Меморандуму про співробітництво. Учасники заходу домовилися ретельно вивчити документ і повторно зібратися 10 квітня для його підписання.

  

Переглядів: 413 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024