Понедельник, 29.04.2024, 09:08
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 13 » Обговорили проблеми та шляхи їх вирішення
13:54
Обговорили проблеми та шляхи їх вирішення

Бажаючих поспілкуватися з очільником міста на вул. Лермонтова виявилося чимало. До більш ніж емоційного діалогу долучилися депутат міської ради по даному округу Іван Бабінець і начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко.

Мешканці мікрорайону відразу порушили питання освітлення вулиць, адже світло провели, а ліхтарі не світять. А там де світять, карлівчани не відчувають комфорту, адже ліхтарі включаються тільки о 21.00 год., коли більшість з мешканців вже знаходяться вдома.

З цього приводу інформувала начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, яка пояснила, що включення та відключення зовнішнього освітлення території міста виконується згідно графіку. Його затверджують по всій Україні для різних міст, і дотримуються з року в рік, враховуючи пори року. Саме згідно цього графіку комп’ютеризована система вмикає та вимикає вуличне освітлення. А що стосується вулиць даного мікрорайону, які ще не освітлені, то все, що залежало від міської ради та ВУЖКГ зроблено, але Полтаваобленерго поки що не надало дозвіл на підключення. Любов Гончаренко запевнила, що буде вимагати від обленерго, щоб до кінця квітня ліхтарі засяяли.

Міський голова Олександр Наконечний додав, що міська рада впевнено продовжує роботи по освітленню вулиць Карлівки. Місто щодня дедалі ширше горить вогнями, а Карлівському ВУЖКГ дано доручення до кінця року освітити всі вулиці, крім Полтавської, по якій виникли певні труднощі.

Під час зустрічі було піднято питання відкриття в м. Карлівка поролонового заводу. Карлівчани стурбовані, що це призведе до екологічної небезпеки в районі, адже таке виробництво безпечним не може бути.

Так як дозвіл на будівництво заводу було надано багато років тому, і до цього часу ніким не оскаржено, то в силах мешканців міста ініціювати громадські слухання з подальшим винесенням цього питання на розгляд сесії. І щодо громадський слухань, міський голова повідомив, що вони відбудуться невдовзі, і одне з питань порядку денного громадських слухань буде проблема водопостачання.

Олекесандр Наконечний пояснив, що одна з причин, по якій він ініціює передачу водоканалу у власність громади міста є якраз те, що міська рада не може вплинути на роботу Карлівської дільниці КП «Полтававодоканал». Разом з тим багато карлівчан вважає, що водоканал належить місту і скаржаться на його дії або бездіяльність міській владі. Тому міський голова закликав усіх прийти на громадські слухання і підтримати його ініціативу. Після того, як водоканал належатиме громаді Карлівки, міська влада буде відповідати перед карлівчанами за якість води, тарифи, сервіс, обслуговування тощо.

У ході спілкування також емоційно обговорювалося питання ремонту доріг, стихійних звалищ, вивозу сміття тощо. На всі питання були надані конкретні відповіді та роз’яснення.

  

Переглядів: 492 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024