Понедельник, 29.04.2024, 06:17
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 25 » Департамент екології та природних ресурсів інформує
08:49
Департамент екології та природних ресурсів інформує

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної державної адміністрації інформує.

На виконання доручення керівництва області Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної державної адміністрації звертає вашу увагу на необхідність виконання вимог ст.. 39 Закону України «Про тваринний світ», в частині наданих повноважень щодо визначення місць розмноження диких тварин та своєчасного інформування населення про правила поведінки, яких необхідно дотримуватися в таких місцях.

Також доводимо до відома про заборону, у період масового розмноження диких тварин, з 01 квітня до 15 червня, на проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення раллі та ін. змагань на транспортних засобах).

У разі виявлення порушень природоохоронного законодавства, а саме підвищення шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення раллі та ін. змагань на транспортних засобах) звертатися до місцевих територіальних підрозділів ГУ НП України Полтавської області та Державної екологічної інспекції в Полтавській області.

 

Директор департаменту І.А. Піддубний

 

Переглядів: 594 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024