Воскресенье, 28.04.2024, 22:57
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 10 » Бігти, щоб врятувати
12:03
Бігти, щоб врятувати

Ніхто не знає, коли в його будинок постукає біда. І ніхто ні від чого, на жаль, не застрахований. Коли у нас все добре, ми мало замислюємося про проблеми інших. Нас засмучують ціни на комунальні послуги, маленькі зарплати або просто похмура погода за вікном...
Але якщо відкрити очі ширше, то можна побачити, які серйозні проблеми насправді у людей! Як багато важко хворих дітей, які потребують допомоги і відстоюють день у день право на життя.

Така біда спіткала родину Любові та Віктора Нечаїв з Карлівки. Єдина їхня донька Влада хворіє на вроджену ваду серця і наразі потребує термінової операції. Кошти на операцію – непосильна ноша для батьків. Допомогти родині взялися активісти Карлівської «Самооборони» та спортивного клубу «Вільні люди».

8 квітня о 9.30 год. біля районного будинку культури відбулася благодійна акція - крос по пересічній місцевості на 2 та 10 кілометрів, під час якої здійснювався збір коштів на лікування Влади Нечай. Взяти участь в акції відгукнулося близько ста карлівчан. До активістів приєднався і міський голова Олександр Наконечний.

Після невеличкої розминки п’ятдесят учасників забігу розділилися на дві групи і стартували. Найменшому учаснику кросу виповнилося 6 років, найстаршому – 52. По закінченню акції зібрані кошти у сумі 6447 грн. були передані батькам дівчинки.

Організатори заходи дякують усім небайдужим, хто відгукнувся на заклик допомогти Владі Нечай.

  

  

  

  

Переглядів: 424 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024