Воскресенье, 28.04.2024, 22:49
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
Головна » 2017 » Апрель » 25 » 29 квітня відбудеться традиційна соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine!
14:36
29 квітня відбудеться традиційна соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine!

29 квітня о 10:00 по всій території України відбудеться наймасштабніша соціально-екологічна акція Let's Do It, Ukraine! На глобальне прибирання українці вийдуть зі своїми рукавицями та інвентарем. Все заради того, щоб зробити нашу країну чистою та сформувати національну культуру чистоти!

Планується зробити чистими понад 5 000 локацій по всій Україні.

Карлівська міська рада просить усіх небайдужих долучитися до акції та взяти участь в прибиранні зелених зон та благоустрою міста Карлівка. Акція відбудеться о 10.00 год. в суботу 29 квітня. Збір в парку Героїв, які загинули за свободу та незалежність України.

Проект проходить під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством молоді на спорту України, Міністерством екології та природних ресурсів України, Міністерством соціальної політики України, Українським державним центром позашкільної освіти, Київською державною адміністрацією спільно з Програмою Волонтерів ООН в Україні, Київським молодіжним центром; громадськими організаціями: Фундація Регіональних Ініціатив, STREET WORKOUT UKRAINE, AIESEC в Україні, JCI UKRAINE, Українська академія лідерства, Українська асоціація студентів.

Переглядів: 818 | Додав: Kmr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Наш канал Youtube
Онлайнтрансляції
"Теплі" кредити
Відкрите місто
Валюта
Copyright MyCorp © 2024